loading

Velkommen til Opel i Hørsholm. Lars Malmstedt Automobiler A/S. Vi er en af de meget få Opel forhandlere i landet, som har valgt udelukkede at koncentrere kræfterne på ét mærke. Det siger sig selv, at det giver os en enestående mulighed for at levere en service i verdensklasse. Vi ønsker ikke at gå på kompromis. Vi har derfor bevidst valgt at koncentrere os eksklusivt om Opel produkter.

THE FUTURE IS EVERYONE´S.

Vision

Lars Malmstedt Automobiler A/S har som vision, altid at fremtræde som en seriøs automobilvirksomhed, der af kunder, medarbejdere og de ydre omgivelser nyder tillid og respekt. Alle handlinger i virksomheden skal tage sigte på at opfylde visionen. 

Salg

Hos Opel i Hørsholm har vi et stort udvalg af Opel personbiler og varebiler stående klar til fremvisning og prøvekørsel. Opel har i dag det største modelprogram nogensinde. Opel mærkets grundpiller er tysk ingeniørkunst for alle, opnåelige drømmebiler, innovation for alle og miljømæssig bevidsthed.  Vi har ligeledes et pænt udvalg af brugte biler der alle leveres med brugtvognsgaranti. Vi tilbyder finansiering, privatleasing og erhvervsleasing. Med Opel forsikring er du sikker på, at din bil bliver repareret på et autoriseret Opel værksted.

Værksted

På vores topmoderne værksted står vi klar til at servicere din personbil eller varebil. Vores værksted er certificeret i henhold til kvalitetsstandarder fra Opel. Hertil kommer at Teknologisk Institut løbende udfører reparationskontrol og værktøjskontrol. Vi gør os store anstrengelser for at sikre at vores mekanikere tilhører eliten indenfor Opel verdenen. Kravet er konstant videreuddannelse. Vi benytter avancerede web baserede test- og fejlfindingsudstyr som gør det muligt at løse meget komplicerede elektroniske opgaver. Vi kan stille lånebil til rådighed i reparationsperioden. Prisen er kr. 200,00 inkl. moms. Maks.50 kmpr. dag. Ekstra km kr. 2,50 inkl. moms. Brændstof betales af kunde.

Pladeværksted

Når uheldet er ude er det vigtigt at sikre sig at din Opel bliver repareret på et autoriseret Opel skadecenter. Vi kender din Opel bedre end nogen anden. Vi anvender altid originale reservedele med den helt rigtige pasform. For at bevare den fortsatte sikkerhedsmæssige stand og gennemtæringsgaranti er det vigtigt at følge fabrikkens anvisninger omkring svejsemetoder, limningsmetoder og tætningsmetoder. Vi kan stille gratis lånebil til rådighed  

i reparationsperioden. Maks.50 kmpr. dag. Ekstra km kr. 2,50 inkl. moms. Brændstof betales af kunde.

Reservedele

Vi har et stort udvalg på lager af originale Opel reservedele som sikrer at service og anden reparation ikke forsinkes unødigt på grund af manglende reservedele. Endvidere har Opel et af verdens mest effektive lagerstyringssystemer som sikrer dag til dag levering. Vi har et højt kvalificeret personale med mange års erfaring, som løbende videreuddannes for at være på forkant med den teknologiske udvikling.

Engrossalg

Vi har samlet 100 års erfaring i at betjene engroskunder med originale Opel reservedele. Opel er det eneste mærke i huset, og det betyder, at vi udelukkende har fokus på Opel reservedele. En klar fordel for vore engroskunder. Vi bringer varer ud to gange dagligt og tilbyder endvidere rådgivning på værkstedssiden.

TIL TOPPEN